Kokemuksia / Testimonials

Asiakkailtani kuultua:

“Olen harrastustason aikuisratsastaja ja käynyt Mintun valmennuksissa sellaisen hevosen kanssa, joka ehkä luontojaan ei ole parkettien partaveitsi. Mintun kanssa olen lyhyessä ajassa edistynyt enemmän kuin olisin uskonut. Minttu on hyvällä tavalla tinkimätön. Ei tehdä temppuja temppujen vuoksi vaan kootan ensin peruspalikat, joiden päälle rakennetaan. Istuntaan on kiinnitetty paljon huomiota, ja olen saanut täsmäohjeita. Minttu on myös mukava tyyppi, ja valmennuksissa on ollut oppimiselle otollinen hyvä tunnelma. Myös alakouluikäinen tyttäreni on päässyt tutustumaan Mintun oppiin ja saanut erittäin hyviä ohjeita. Minttu osasi kertoa mutkikkaat asiat niin, että lapsi oivalsi.” -Sanna (laji: kouluratsastus)

Olen kokenut valmennuksessasi, että sinulla on hyvä hevosenlukutaito ja annat toimivia konkreettisia neuvoja oman ratsastuksen ja istunnan korjaamiseen ja sitä kautta myös hevosen työskentelyn kehittämiseen. Hyviä mielikuvia, jotka auttavat löytämään asian, jota esimerkiksi istuntaa korjatessa haetaan.” -Katri (laji: kenttäratsastus)

“Mun mielestä sulla on kyky perusteellisesti ja välittömästi analysoida näkemääsi. Osaat verbaalisesti havainnollistaa asioita selkeästi ja oivaltavin mielikuvin. Olet erittäin analyyttinen ongelmien suhteen. Annat joka kerta mukaan juuri sen hetkisiin ongelmiin sopivat työkalut, jolloin työskentely itsenäisesti valmennusten välilläkin vie eteenpäin. Valmennuksissasi saa usein uusia oivalluksia.” – Kati (laji: kouluratsastus)

“Kuvittelin etten koskaan opi ratsastamaan, mutta päätin kokeilla vähän itselle naureskellen sinun tunteja. Onneksi olit ensimmäinen jonka oppiin menin, sillä sinä opetit ja minä opin – edelleen opitaan. Hitaasti mutta varmasti käynnistä siirryttiin raviin, vielä hitaammin ravista siirryttiin laukkaan, mutta nyt melkein 4 vuoden yhteistyön jälkeen tiedän miksi tämä kaikki kannatti tehdä rauhassa. Aina on saanut hyvää valmennusta vaikka tavotteita ei vielä ole rentoa harrastelua kummempaa. Malttamaton jännittäjä on kouliutunut opissasi sinnikkääksi harjoittelijaksi. Olet saanut minut luottamaan itseeni ratsastuksen saralla. Kärsivällisyyttä, sitä vaaditaan opettajan lisäksi myös oppilaalta. Olen kokenut ratsastuksessa elämäni suurimpia onnistumisia, olen pidätellyt tunnilla kyyneliä onnesta. Ne pienet onnistumisen hetket kantaa aina eteenpäin. Ps. Enkä enää naureskele omille taidoille oppia.” – Erika (laji: kouluratsastus)

“Helpolla et päästänyt. Mutta. Nautin joka hetkestä ja eteenpäin mentiin.” – Riitta (laji: kouluratsastus)