Palvelut

Annamiina Pulliainen Dressage tarjoaa seuraavia palveluita:

Ratsastusvalmennus

Ratsastusvalmennusta kaikentasoisille ratsastajille. Päälajina kouluratsastus vaikealle tasolle asti, mutta autan myös muiden lajien ratsastajia heidän perusratsastusongelmissaan ja -valmentautumisessaan.

1.9.2017 alkaen tarjoan intensiivivalmennusta Vantaalla Stable 41:n tiloissa. Käytössäni on oma 10 karsinan yksikkö, jossa tarjoan valmennusta täysihoidolla, hevosen ja ratsastajan tarpeiden mukaisesti. Karsinoita vapaana, ota yhteyttä – räätälöidään Sinulle sopiva paketti!

Palveluitani (mm. videoiden avulla e-valmennuksena) on saatavana myös Trainer4riding -palvelun kautta, näistä lisää täällä: http://trainer4riding.fi/topcoach/

Yksityisratsastajia valmennan säännöllisesti Oulun alueella, Rovaniemellä (noin kerran kuussa, yhteyshenkilö Meiju Helisten, meiju (at) rork.fi ) ja Saksan Münchenissä.

Hinnasto 1.11.2018 alkaen

Koulutus ja ratsutus

Hevosten koulutusta ja ratsutusta sovituin tavoittein. Lyhyt- tai pitkäkestoisesti, tarpeiden ja tulostavoitteiden mukaan. Myös hevosten kilpailutusta. Ole yhteydessä ja pyydä tarjous, joka vastaa tarpeitanne!

Kurssit ja luennot

Kursseja ja luentoja erilaisilla teemoilla. Suosituimpia aiheita ovat olleet “Kuinka hevonen oppii?”, “Hevosen liikemekaniikka ja terve työskentelyasento”, “Perusratsastus”, “Itsenäinen harjoittelu”, juoksutus- ja ohjasajotekniikka, maastakäsittelyn perusteet sekä jatkokurssit erilaisia tarpeita varten…

Kysy tarjous haluamallesi kurssille / luennolle!