Palvelut

Annamiina Pulliainen Dressage tarjoaa seuraavia palveluita:

Ratsastusvalmennus

Ratsastusvalmennusta kaikentasoisille ratsastajille. Päälajina kouluratsastus vaikealle tasolle asti, mutta autan myös muiden lajien ratsastajia heidän perusratsastusongelmissaan ja -valmentautumisessaan.

Yksityisratsastajia valmennan PK-seudulla, mutta säännöllisesti myös Oulun alueella, Rovaniemellä (noin kerran kuussa, yhteyshenkilö Meiju Helisten, meiju (at) rork.fi ) ja Saksan Münchenissä.

Esimerkki laukkatyöskentelystä – VIDEO

Kysy tarjous!

Koulutus ja ratsutus

Hevosten koulutusta ja ratsutusta sovituin tavoittein. Lyhyt- tai pitkäkestoisesti, tarpeiden ja tulostavoitteiden mukaan. Myös hevosten kilpailutusta.
UUTTA 1.6.2020 alkaen: voin ottaa rajatun määrän hevosia ratsutukseen Stall Annan tiloihin Järvenpään kupeeseen. Laadukkaat tilat ja hyvä hoito mahdollistavat kaikenlaisten hevosten onnistuneen koulutuksen ratsun tehtäviin ympäri vuoden. Myös hevosten myyntivälitys onnistuu. Kysy tarpeitanne vastaava tarjous!

Kurssit ja luennot

Kursseja ja luentoja erilaisilla teemoilla. Suosituimpia aiheita ovat olleet “Kuinka hevonen oppii?”, “Hevosen liikemekaniikka ja terve työskentelyasento”, “Perusratsastus”, “Itsenäinen harjoittelu”, juoksutus- ja ohjasajotekniikka, maastakäsittelyn perusteet sekä jatkokurssit erilaisia tarpeita varten…

Kysy tarjous haluamallesi kurssille / luennolle!